Kolik stojí založení akciové společnosti a ready-made společnosti?

Komerční sdělení

foto: Dům financí

Založení nové obchodní společnosti je časově náročné, neboť musíte obstarat nespočetné množství dokumentů. Vyčkávat na úřadech nekonečné hodiny je pro spoustu byznysmenů ztráta času, a proto tuto práci přenechávají odborným firmám nabízejícím založení společnosti na míru. Případně zvolí rychlejší alternativu v podobě ready made společnosti. V následujících řádcích vám prozradíme, na kolik takové služby vychází.

Ready made společnost

Nejprve se podíváme na rychlejší ready made společnosti, pod kterými se skrývají běžné obchodní společnosti nevyvíjející žádnou podnikatelskou činnost. Takové společnosti s nulovou historií jsou připravené k následnému prodeji a k převedení na nového majitele. Už jsou zapsané v obchodním rejstříku, a proto můžete podnikání odstartovat takřka okamžitě. Prodej ready made společností od Yourfirm.cz vyjde na 18 900 Kč, přičemž tato částka už zahrnuje ověření nutných listin a podpisů na dokumentech, soudní poplatek za zápis změn ve společnosti do obchodního rejstříku, změnu sídla, výpis živnostenského rejstříku a katastru nemovitostí, zřízení datové schránky, přihlášení společnosti k dani z příjmu a další.

Založení akciové společnosti

A pokud chcete akciovou společnost založenou na míru vašim požadavkům a potřebám, potom vám Yourfirm.cz nabízí založení akciové společnosti na klíč. Ale u akciové společnosti je často kamenem úrazu složení základního kapitálu, který musí být minimálně 2 miliony korun. Pakliže nemáte tak vysokou částku k dispozici, potom vám společnost Yourfirm.cz dokáže s vyřešením situace pomoci. Založení akciové společnosti vyjde na 39 900 Kč, přičemž v ceně jsou zahrnuté veškeré služby od notářského zápisu, přes výpis z rejstříku trestů všech členů představenstva a dozorčí rady, až po zápis do obchodního rejstříku.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí