Nebankovní půjčky v mnohém předčí ty bankovní. Proč se vyplatí požádat o nebankovní půjčku?

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Žádostí o půjčky u nebankovních společností přibývá a tento způsob získání cizích finančních prostředků je stále oblíbenější. Ač pro mnohé představuje úvěr v bance větší jistotu, v posledních létech se zvyšuje kvalita i nebankovních půjček. Nejen, že je snazší o ně požádat a peníze získat, ale jsou čím dál více kontrolované. A to v tom smyslu, že prémioví poskytovatelé již jsou na úrovni bankovních společností. Takže se nemusíte obávat pofidérních firem, u kterých představuje půjčka velké riziko. V některých parametrech dokonce banky předčí. Zejména pokud jde o rychlost vyřízení. Mezi spolehlivé nebankovní společnosti, jež jsou na trhu prověřené, se řadí např. Home Credit, Cetelem, ale i menší firmy jako je ACEMA nebo Zaplo.

Rychlá půjčka – peníze k dispozici ihned!

U zmíněných institucí si lze sjednat rychlou půjčku, o kterou požádáte velmi snadno. Tito poskytovatelé peněžních prostředků využívají nejmodernějších on-line technologií, proto dokážou být flexibilní a rychlejší, než řada bank. Pro představu stačí navštívit internetové stránky a vyplnit žádost o rychlou půjčku. Nemusíte nikam chodit, vše vyřídíte on-line. Kupříkladu Acema reaguje na tyto žádosti velice rychle a vyplácí v podstatě ihned. Rychlá online půjčka nabízí řešení, které mnohým z vás vytrhne trh z paty, ba dokonce se můžete díky ní odrazit ode dna. A k tomu stačí mít pouze připojení k internetu.

Půjčka pro podnikatele – nastartuje vaše podnikání!

Nebankovní poskytovatelé myslí také na podnikatele. Banky v případě těchto služeb již zaostávají. U nebank je vše výrazně rychlejší. Podnikatel zde nemusí podstoupit složité ověřování, zda mu půjčku poskytnout nebo ne. Vyřízení je i pro potřeby osob, jež chtějí peníze využít v rámci svých podnikatelských aktivit, velmi rychlé. Nebankovní společnosti jsou vstřícné, navíc přistupují k potřebám individuálně, a to i u začínajících podnikatelů, což je velkou výhodou.Půjčka pro začínající podnikatele u nebanky může rychle plnit vaše cíle. Nemusíte na nic čekat a začít vydělávat ihned! Je poskytována na dobu do 10 let a nabízí dostupné financování pro podnikatele a firmy s dlouhou splatností a nízkým úrokem pro dlouhodobější plány.

Půjčka bez doložení příjmu – žádné zjišťování!

Nebankovní půjčky mají ještě jednu obrovskou výhodu. Pokud potřebujte peníze, nepotřebujete k žádosti dokládat zbytečné doklady. Opět další argument, proč jepůjčka bez doložení příjmu tak výhodná a rychlá. U bank je potřeba projít procesem, kdy se obvykle dokládá příjem. Doložení příjmů je však již tak trochu přežitkem. Řada lidí se snaží ušetřit na daních a proto „optimalizují“ své příjmy, tak aby je na oko měli velmi malé. Doklad o příjmu tedy není zcela relevantní a toho si jsou nebankovní poskytovatelé, oproti bankám, vědomi. Proto to nevyžadují a vy tak ušetříte čas i starosti s tímto spojené.

Dnes se nebankovní půjčky v případě prémiové nebankovní společnosti vyplatí. Značně se dotahují na banky a jsou vám schopny pomoci v nouzi a přistupovat k vám individuálně, rychle a efektivně!

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí