Zjistěte, jak si snadno usnadnit podnikání?

Komerční sdělení

foto: impression media, ilustrační fotografie

Přemýšlíte nad tím, že začnete podnikat, ale brání vám v tom vaše myšlenky? Jelikož jste přesvědčeni, že vznik firmy je spojen s náročným obíháním úřadů, vysokou daňovou zátěží, byrokracií atd.? Věřte, že začátek podnikání si můžete značně usnadnit, a to velmi rychle a snadno.

Mrkněte na ready made společnost

Začátek podnikání si můžete usnadnit především pořízením ready made společnosti, která vám poskytne příležitost k rychlému podnikání. Ready made společnost je v podstatě předzaložená firma, která pouze čeká na svého majitele. Výběr firem je velice široký. Ready made společnost vás uchrání před časovou náročností, která je se zakládáním firmy v ČR spojena. Od podnikání vás totiž v podstatě dělí jen podpis.

Pouvažujte o offshore podnikání

V rámci pořízení ready made společnosti je vhodné zvážit její sídlo. Snadno si můžete vybrat ready made společnost v tzv. offshore zemích, které se označují jako daňové ráje. Rozhodně se není třeba hned nikam stěhovat. Založení firmy za vás zajistí specializovaná firma. Zaměstnance a management můžete mít normálně v České republice, jen sídlo vaší společnosti bude v zahraničí. Využití Offshore společnosti je ideální cestou k legální daňové optimalizaci, minimální byrokratické zátěži, ochraně vašeho majetku a anonymitě vlastnictví. Navíc si zvýšíte renomé své značky v zahraničí.

Nezapomeňte na včasnou propagaci

Začátek podnikání vám může také výrazně usnadnit včasná propagace. Abyste totiž získali zákazníky, tak o vás musí vědět. V dnešní době má dominantní postavení především internetová propagace, proto si včas založte profil na sociálních sítích a vytvořte si také vlastní webové stránky. Vaši zákazníci tak získají možnost o vás něco zjistit, to zajistí důvěru zákazníků, že jste skutečná a fungující firma.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí