Zhodnoťte své peníze díky dluhopisům EIP

Komerční sdělení

foto: Dům financí

Hledáte ideální způsob, jak efektivně zhodnotit vlastní peníze? Co takhle vyzkoušet korporátní dluhopisy, které jsou mezi investory velice oblíbené. V oblasti korporátních dluhopisů se můžete obrátit na společnost Europa Investment Property, která nabízí prodej dluhopisů s velmi zajímavým výnosem 7,5 % a výplatu úroku 4x ročně. A proč si vybrat právě dluhopisy EIP?

Projekty s jistotou

Firmy vydávají korporátní dluhopisy proto, aby se mohli dále rozvíjet, zvyšovat svoji konkurenceschopnost apod. Je tedy vhodné se před investováním zaměřit i na to, jak získané prostředky budou využity. Díky tomu získáte jistotu, že vaše investice se vám vrátí. Dobrou volbou je v této oblasti právě společnost EIP, která investuje do výstavby a rekonstrukce nemovitostí v ČR a Evropské unii. Není třeba dodávat, že nemovitosti jsou jednou z nejjistějších investic. Lze je zařadit mezi nejvhodnější a nejlepší investice.

Emitent s historií

Společnost EIP rozhodně nepatří mezi začínající firmy, jelikož má za sebou dvacetiletou historii. Za doby svého působení si vydobyla významné postavení na trhu a disponuje managementem s dostatečným množstvím zkušeností v oboru. Společnost EIP lze tak zařadit mezi stabilní a prověřenou společnost s ověřenými ekonomickými výsledky. Historii společnosti lze pak považovat za jeden z významných aspektů, který by měl při výběru korporátních dluhopisů sehrát důležitou roli.

Prospekt ČNB pro vydávání dluhopisů

Jedním z posledních aspektů, proč si vybrat společnost EIP je vlastnictví prospektu od České národní banky pro vydávání dluhopisů. Samotný prospekt ČNB sice nelze chápat jako potvrzení o bezrizikovosti investice, jak se mnozí domnívají. Ale nejsou daleko od pravdy. Získat prospekt pro emise dluhopisů je pro firmy velice náročný a zdlouhavý proces, při kterém musí emitent splňovat celou řadu kritérií. Proto řada firem cílí na podlimitní emise, aby se řízení s ČNB vyhnula, což však může nést riziko neúplných či nepřesných informací.

Začněte investovat se společností Europa Investment Property i vy.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí