Hotelů, restaurací a kaváren je spousta. Jak mezi nimi nezapadnout?

Komerční sdělení

foto: Dům financí

O vlastní kavárně či restauraci sní mnoho lidí. Spousta z nich nakonec v nějaké chvíli sebere odvahu a zařídí si ji. Pak obvykle zjišťují, že je sice hezké mít něco vlastního, ale podnikat sám na sebe není až taková legrace. Boj s konkurencí je neúprosný, a obzvlášť v hotelnictví a gastronomii. Chce-li být člověk úspěšný, musí zaujmout už na první pohled.

O restauraci, kavárně nebo hotelu si zákazníci udělají dojem už podle toho, jak vypadá. Pokud člověk denně chodí kolem útulné kavárničky, je pravděpodobné, že ji jednou bude chtít poznat trochu lépe než jen přes okno. Jenže jak vytvořit dojem útulného prostředí? Čím vdechnout podniku jeho jedinečnou duši? Jak vybudovat luxusní posezení? Inspiraci hledejte třeba na www.dublino.cz.

Někdo je kreativní duše a dokáže vytvořit překrásný interiér sám, další se musí inspirovat jinde. Za to se ale nestyďte. Důležité je vědět kde. Vybrali jsme několik povedených realizací z portálu Dublino.

Kolínská Tradice 1894

Příkladem pěkně zařízené kavárny je například Tradice 1894 z Kolína. Své udělal zejména dřevěný nábytek, nicméně to pravé kouzlo vneslo osvětlení. Tato kavárna je skvělým příkladem toho, jakou roli mohou udělat doplňky. Závěsné lampy v kombinaci se světýlky obtočenými kolem rostlin jsou skvělou volbou.

Na Růžku z Přerova nad Labem

Restaurace Na Růžku je dokonalým zobrazením minimalismu. Uvnitř najdete jen prosté stoly a židle, květiny na oknech. Jinou část restaurace tvoří dřevěné stoly, dominantou je pak cihlová zeď. Nábytek nemusí být okázalý, když najdete jiný středobod místnosti.

U zlatých nůžek v Praze

V Praze se podařilo vytvořit velmi příjemně působící pokoje. Designéři vsadili na světlé barvy zkombinované s přírodním dřevem, místnosti jsou prosvětlené a prostorné. Méně je někdy více.

Více příkladů hezky zařízených interiérů najdete na webu Dublino. Poberte inspiraci, nebo si domluvte přímo designéra. Vyplatí se to. Hezký interiér udělá své.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí