Praktické vzdělávání v oblasti financí nabízí studium MBA

Komerční sdělení

foto: Dům financí

V současné době si mnoho lidí zakládá na vzdělání a na získání vysokoškolského diplomu. Úspěšně dokončená vysoká škola zvyšuje osobnostní kredit člověka a zvýhodňuje ho na trhu práce. Dnes je vysokoškolsky vzdělaných lidí více než kdykoliv předtím. Získat však titul MBA je úplně jiná záležitost. Vysoké školy se zaměřují hlavně na poskytnutí teoretických znalostí pro budoucí praxi a zaměstnání, avšak MBA studium se od tradičního vzdělávání podstatně liší.

Co je to MBA a kdo ho poskytuje?

MBA (Master of Business Administration) je studium zaměřené především na praxi a je vhodné pro začínající, ale i pro dlouhodobě úspěšné manažery, podnikatele, či zaměstnance, kteří si chtějí rozšířit své poznatky v praktické rovině.

Studium MBA se zrodilo na jedné z nejlepších univerzit na světě, a to na Harvardu. Po roce 1991 se začalo MBA studium rozvíjet i v České republice a na Slovensku. MBA se dástudovat například na Business Institutu se sídlem v Praze a pobočkou v Bratislavě, který poskytuje několik MBA programů. V nabídce můžete najít zaměření napříkladfinance, personalistiku, právo, interní audit, zdravotnictví, veřejnou správu, management soft skills apod. Zkušení lektoři vás na úvod obeznámí s danou problematikou, kterou převedou do praxe,a na reálných příkladech si vyzkoušíte, jak řešit obtížné manažerské úkoly. Jako studenti máte taktéž možnostzískat důležité kontakty na ostatní studující i lektory, kteří jsou mnohdy manažery velkých úspěšných firem.

MBA program Finanční management:

Program MBA Finanční management a strategické řízenífinancí patří na Business Institutu mezi nejvyhledávanější. Je určený hlavně pro podnikatele a manažery, kteří plánují finanční strategie firmy a pro ty, kteří mají na starost investiční plánování a controlling společnosti. V rámci MBA programu si rozvinete a zdokonalíte své znalosti z oblasti financí a finančního plánování, investičního rozhodování či měření výkonnosti podniku. Získáte kontrolu nad podnikovými financemi a nad řízením případných finančních rizik. Celé studium probíhá kombinovanou formou, jde tak o spojení e-vzdělávání s lektorskými setkáními, která se konají přímo v prostorách Business Institutu v Praze a v Bratislavě.

Pokud Vás zajímají nové trendy v oblasti finančního managementu, navštivte webové stránky Business Institutu, experta na profesní MBA vzdělávání v Česku a na Slovensku.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí