Nový trend hodnocení zaměstnavatelů

Komerční sdělení

foto: Pixabay, ilustrační fotografie

Plánujete změnit zaměstnání a přemýšlíte, jak najít toho nejlepšího zaměstnavatele? Hodnocení zaměstnavatelů se v poslední době stává velkým trendem, proto neváhejte a vyhledejte si recenze firem a pracovní zkušenosti zaměstnanců.

Dobrá nebo špatná firma?

Možná jste v práci spokojeni a jenom vás zajímá, jak jsou spokojeni vaši kolegové. Možná ale máte se svým zaměstnavatelem špatnou zkušenost a rádi byste o ní dali vědět ostatním pomocí recenze firmy.

Nejen, že se dozvíte, jak jsou spokojeni ostatní zaměstnanci. Také můžete svůj názor na firmu vyjádřit vy.

Hodnocení zaměstnavatelů

Hodnocení zaměstnavatelů je nová možnost, jak si předem prověřit firmu, ve které se ucházíte o práci. Na internetu je možné hodnotit skoro vše, ale ucelená možnost získat informace přímo z firem od minulých a současných zaměstnanců doposud chyběla. Na hodnocení zaměstnavatelů se proto zaměřila firma VímVíc.cz.

Co se o firmách pomocí hodnocení dozvíte?

Když si recenze firem rozkliknete, najdete ucelené informace o tom, jak se zaměstnancům v dané firmě pracuje. Můžete zjistit, nakolik jsou zaměstnanci spokojeni s platovým ohodnocením, s pracovními podmínkami, nebo nakolik má firma podle svých zaměstnanců propracovaný systém firemních benefitů.

Profil Amazonu? Jeden příklad za všechny

Zajímavou ukázkou hodnocení firem je například profil Amazonu.Ten nabízí poměrně náročnou práci ve skladech, ale reálná hodnocení firmy ukazují, že zaměstnanci jsou ve firmě spokojeni. Zkuste si vyhledat další hodnocení firem a porovnejte svoje zkušenosti se zkušenostmi bývalých nebo současných zaměstnanců.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí