SMS půjčka: Volte spolehlivého a rychlého poskytovatele

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Dostat se do nepříjemné finanční situace není nijak složité. Když se pokazí automobil, přestane fungovat plynový kotel anebo nastanou jiné obtíže, musí člověk rychle jednat. V opačném případě riskuje nejen ztrátu komfortu, ale i další důsledky akutního nedostatku peněz. I proto se vyplatí najít spolehlivou půjčku.

Poskytovatelů drobných i vyšších úvěrů je dnes obrovské množství, nicméně mnozí neoplývají férovým jednáním a maximální spolehlivostí. Často navíc požadují záruky, jež žadatelé nemohou splnit. Chcete-li vsadit na jistotu, volte rychlou půjčku CreditOn, kterou si v následujících řádcích představíme.

Mezinárodní poskytovatel s tradicí

Půjčování si peněz u neznámých společností by bylo velkým hazardem. CreditOn je tradiční společnost, která úspěšně na trhu s finančními produkty funguje již řadu let. Služeb této mezinárodní firmy s centrálou v Lotyšsku doposud využilo již více než 16 000 spokojených klientů. Nabízí především online půjčky, nicméně pozoruhodnou službou je také výhodná SMS půjčka. V čem tkví její hlavní přednosti?

Expresní vyřízení

Jednou z hlavních devíz SMS půjčky od společnosti CreditOn je bezesporu její expresní realizace. Peníze můžete mít na svém bankovním kontě klidně do pouhých 15 minut. A co výše potenciální sumy, jež je k dispozici? Pokud jste novým klientem CreditOn, pak dosáhnete až na 8 000 korun. Stávající klienti mohou získat 20 000 korun. Doba splatnosti je stanovena v maximu na 30 dní, takže se není nutné obávat toho, že byste nebyli schopni dostát svým závazkům.

Stačí jedna textová zpráva

Zmiňovaná moderní finská půjčka je typická i tím, že k vyřízení nebudete potřebovat připojení k internetu. Vystačíte si pouze s textovou zprávou sloužící jako žádost. Vše se obejde bez zbytečného papírování. Samotnou situaci při uzavření smlouvy o úvěru si můžete nicméně předem přímo na webu společnosti nezávazně spočítat. Navíc v rámci akce získáte první půjčku do 8 000 Kč zdarma!

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí