Plně vybavené kancelářské prostory uprostřed Prahy zaujmou hlavně terasou

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

V Praze vyrostlo další špičkově vybavené kancelářské centrum. Tentokrát se jedná o budovu Atrium Flora na Praze 3, která přitahuje pohledy hlavně díky prostorné terase.

Centrum Atrium Flora se nachází jen kousek od historického centra Prahy, je výborně dostupné automobilem i MHD. Do budovy se vstupuje rovnou ze stanice metra „A“ Flora a přímo u centra se nachází podzemní garáže pro 750 automobilů.

V tomto místě dýchá historie a zároveň zde pulsuje moderní způsob života. V okolí je celá řada kaváren, restaurací nebo hotelů. Jsou zde banky a další služby,“ popisuje Adam Zvada ze společnosti Scott & Weber, která v centru nabízí pronájem kanceláří.

Není tedy divu, že si centrum zvolily za své sídlo mnohé známé společnosti, jako jsou například Danone, Reckitt Benckiser, INSIA, BOCA, Thomas Cook nebo ExxonMobil. Z toho mohou profitovat i další firmy – na zákazníky vždy dobře působí, když sídlíte v budově se známými korporacemi.

Rozmanité prostory s luxusní výbavou

Společnost Scott & Weber pronajímá v prostorách Atria Flora celkem 36 plně vybavených kanceláří se 3 zasedacími místnostmi, relax zónami a meeting pointy. K dispozici je 1 060 m², kanceláře mají různou velikost, takže se najde něco pro velké firmy i malé startupy. Pronájem probíhá velice flexibilně, je možné si pronajmout kancelář třeba na 1 den či měsíc.

Obrovskou výhodou je, že můžete rovnou začít pracovat. Pronájem kanceláří Praha 3 už má zařízené internetové připojení či kancelářskou techniku. K dispozici jsou také potřebné služby – recepce, osobní asistentka, úklid a údržba, IT specialista a manažer centra.

Velkolepá terasa ohromí partnery

Celá budova působí moderně, na vybavení se rozhodně nešetřilo. V klimatizované serverovně se skrývají nejnovější technologie, v kancelářích je zátěžový koberec a designový nábytek, relax zóny i meeting pointy jsou zařízeny kreativně. Sídlo společnosti Praha 3 tedy rozhodně působí reprezentativně.

Specialitou Atrium Flora je luxusní 800 m² terasa s krásným výhledem na Prahu. Skvěle se na ní pracuje i relaxuje a dokonale ohromí obchodní partnery.

Pronájem prostor v centru Atrium Flora zrovna startuje, takže hledáte-li nové sídlo společnosti, chyťte se příležitosti. Rozhodně se jedná o jedno z nejprestižnějších míst v Praze.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí