Jak mít více peněz a stabilizovat rozpočet

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Rozbili jste prasátko, protože vám v peněžence a na účtu nezbylo vůbec nic? Anebo jen dlouhodobě zápasíte s nedostatkem finančních prostředků a máte co dělat, abyste vyšli? Nejjednodušší cestou je zlepšení finanční gramotnosti. Pomůže vám zavedený portál, který servíruje informace z ekonomiky, byznysu a investic na jednom místě.

Projekt Web4Trader.cz přináší mnohem více než jen informace ze světa akcií, forexu a komodit. Pravidelně zde vychází články na témata z oboru osobních financí, vzdělání a aktuálního dění v ekonomické sféře.

Kdo šetří, má za tři

Co si představíte pod pojmem spoření? Pro někoho je synonymem spořicí účet, ale v praxi jsou možnosti mnohem širší. O výběru vhodného spořicího účtu s nejlepším zúročením a o dalších variantách se dočtete v příslušné sekci na Web4Trader. Nechybí ani praktické tipy související s úsporami na stáří a zajímavé statistiky – například o postoji Čechů ke spoření.

Půjčit si ano, ale jedině zodpovědně

Na nabídky půjček narazíte na každém rohu, ale zdaleka ne každá je tak výhodná, jak ji poskytovatel prezentuje. Pokud si pohráváte s myšlenkou na vyřízení úvěru, nepřehlédněte kategorii půjčky. Na své si přijdou zájemci o rychlou půjčku před výplatou i o hypotéku nebo úvěr ze stavebního spoření.

Cestou k penězům je lepší zaměstnání

Někdy nestačí jen spořit. Když není z čeho, pomůže vám jedině změna zaměstnání. Jenomže najít si dobrou práci není vždy snadné. Na Web4Trader se dočtete o aktuálním dění na trhu práce i o konkrétních nabídkách ze strany zaměstnavatelů. Nechybí ani statistické údaje o vývoji mezd a dalších důležitých aspektech, které s danou problematikou souvisí.

Vaše finance ochrání také vhodně zvolené pojištění

Nedílnou součástí portálu Web4Trader je rubrika pojištění. Stát se může cokoliv, ale díky kvalitním pojistným produktům dostanete finanční kompenzaci a zachráníte rodinný rozpočet. Ať už se zrovna chystáte na dovolenou, pořizujete si nové auto nebo si pohráváte s myšlenou na úrazové pojištění, vše potřebné najdete na webu.

Registrujte se a získejte výhody

Problematika osobních financí samozřejmě zahrnuje také bydlení, daně, důchody a další témata. Také těmi se zabývají příslušné sekce na Web4Trader.

Web4Trader umožňuje bezplatnou registraci, která členům přináší množství výhod. V prvé řadě přístup k některým uzamčeným článkům, které se neregistrovaným návštěvníkům nezobrazují. Dále pak možnosti komentování článků a vlastní grafické úpravy homepage. Za pozornost stojí také testy, v rámci kterých si vyzkoušíte obchodní a ekonomické znalosti, hry o zajímavé ceny a tvorba blogů. Registrovaní uživatelé se schází na sociální síti W4T, kde sdílí své společné zájmy.

Tak co vy na to? Začtete se do Web4Trader a zlepšíte úroveň své finanční gramotnosti? Máte to ve svých rukách.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí