Výsledky loterie eurojackpot

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Každý páteční večer okolo devatenácté hodiny se v sedmnácti evropských zemích příznivcům sázení loterie zatajuje dech. Ve finských Helsinkách se losují čísla Eurojackpotu, nejoblíbenější evropské loterijní hry.

Proč je Eurojackpot tak populární?

Protože nabízí hodně muziky za málo peněz. Za cenu 60 Kč za sloupeček lze hrát o horentní sumy. Minimální garantovaný jackpot je 10 miliónů eur a pak je tu ještě dalších 11 cenových úrovní. Pokud se nikomu nepodaří uhodnout 5 čísel a 2 Euročísla, která jsou v daném týdnu losována, hodnota jackpotu se přesouvá do dalšího týdne. Jackpot tedy stále roste a s ním i napětí v nitrech sázejících. Své o tom ví i držitel nejvyšší výhry v historii, výherce z České republiky, který obdržel výhru v hodnotě 90 miliónů eur. Pokud chcete být ještě více ohromeni, přepočítejte si výhru na koruny. Kalkulačka vám ukáže sumu 2,4 miliardy. Umíte si představit, že tato částka se objeví na vašem bankovním účtu? Je to rozhodně hezká představa.

Jak je možné, že hlavní výhra dosahuje takové výše?

Je to proto, že jackpot je tvořen z části všech vkladů sázejících. Eurojackpotu se účastní 17 evropských zemí (Česko, Slovensko, Chorvatsko, Dánsko, Estonsko, Finsko, Litva, Island, Nizozemsko, Německo, Norsko, Slovinsko, Švédsko, Itálie, Lotyšsko, Maďarsko, Španělsko). Celkový počet sázejících ze všech těchto zemí je velmi vysoký, proto se po sečtení všech vkladů výherní částka vyšplhá tak vysoko.

Jak se lze zapojit do hry?

Velice jednoduše. Stačí nasázet čísla do formuláře na internetu. Čím více sloupců, tím větší šance, že na účtu zacinkají korunky z Evropy. Pak zbývá už jen s napětím sledovat výsledky loterie. Rozhodnutí, jaká čísla vsadit, je zapeklité, ale něco fungovat musí, jelikož se díky EuroJackpotu rodí stále noví miliardáři. Jistou volbou je náhodný tip, který má podle statistik stejné šance na výhru jako promyšlené strategie.

Pokud se nemůžete dočkat a chcete kontrolu vašeho tiketu urychlit, zkuste automatickou EuroJackpot kontrolu tiketu (online checker). Tato malá kalkulačka vám sama vyhodnotí, zda jste vyhráli. Stačí pouze vložit vámi vsazená čísla do formuláře.

Doba pokročila a spoustu věcí dnes dokážete zařídit z domova, aniž byste museli vystrčit nos z domu. To se týká také sázení tiketů do loterie. Z pohodlí domova, kanceláře nebo odkudkoliv, kde je přístupný internet, se můžete pokusit pokořit EuroJackpot. Hodně štěstí!

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí