Sídlo firmy může hrát v jejím úspěchu velkou roli

Komerční sdělení

foto: freeimages, ilustrační fotografie

Mnozí podnikatelé, kteří zakládají svou společnost, často nehledí na to, kde budou mít sídlo. Nejčastěji tak volí místo svého bydliště. To je však z hlediska profesionality velmi špatná volba, nehledě na to, že vás doma mohou otravovat zákazníci, ale i mnohé úřady.

V tomto ohledu je lepší vybrat některé z těch virtuálních, jelikož jak sami společnosti říkají, poskytneme vám sídlo na prestižních adresách. To vaši společnost logicky z hlediska pohledu veřejnosti vynese mnohem více. Nehledě na to, že veškeré návštěvy mohou chodit právě sem, kde je recepce odkáže třeba na váš telefon, nebo se zkontaktuje přímo s vámi. Na daném sídle totiž není nutné být vždy přítomen, pouze je třeba zajistit zákonné povinnosti.

Virtuální sídla vyjdou i velmi levně

Pokud o daných sídlech mluvíme, rozhodně nemáme na mysli pouze taková, kdy si pronajmete skutečnou, tedy reálnou kancelář. To by bylo v mnoha případech velmi neekonomické. Naopak mnohem lepší volbou jsou takzvané virtuální kanceláře, o kterých získáte bližší info na webu. Tam se dozvíte třeba to, že vyjdou skutečně levně, a přitom poskytnou plnohodnotný servis. Poté si stačí vybrat některou ze zajímavých adres, a to ideálně ve velkých městech. Čím větší město, tím logicky u menší šance na to, že budete kontrolováni finančním úřadem, a to při jedné z jeho běžných kontrol.

Firmu je ideální koupit

Pokud už mluvíme o sídle jako takovém, je samozřejmě třeba mít i vlastní firmu. Jelikož proces jejího založení je poměrně složitý, a to jak administrativně, tak i časově, je lepší firmu přímo koupit. Samozřejmě i zde je ideální oslovit profesionála v oboru. V tomto směru nabízíme na prodej s.r.o. s DPH, tedy s již vyřízeným plátcovství. To je v případě, že chcete obchodovat, nebo spolupracovat se subjekty i z jiných evropských států, naprostou nezbytností.

Komerční sdělení

Praktické

Populární na Dům financí